Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار بافق با اشاره به پیشرفت مطلوب ساخت دریاچه تفریحی تفرجگاه آبشار در این شهر، گفت: در ساخت این دریاچه و فضاسازی اطراف و جزیره‌های مربوطه حداکثر سازگاری و انطباق با طبیعت منظور شده است.

«سیدعلی نوروززاده» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، از خاک‌برداری و تسطیح، شفته‌ریزی کف، ساخت دیوارهای سنگی، آرماتوربندی کامل بستر و دیواره، بتن‌ریزی، شیب بندی و ایجاد تأسیسات به عنوان مهمترین بخش‌های عملیات اجرایی طرح دریاچه مصنوعی پارک آبشار بافق خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هزینه‌کرد بیش از ۶.۵ میلیارد ریال از محل اعتبارت شهرداری برای این طرح، تصریح کرد: در ساخت این دریاچه و فضاسازی اطراف و جزیره‌های مربوطه حداکثر سازگاری و انطباق با طبیعت انجام شده است.

وی تکمیل مجموعه آبشار بافق را برای بهره‌مندی شهروندان، تلطیف هوای تفرجگاه و کمک به رونق صنعت گردشگری ذکر کرد و گفت: داشتن شهری زیبا یکی از عوامل جذب گردشگر است چرا که ایجاد، مراقبت و اهمیت دادن به پارک و فضاهای تفریحی سبب طیب خاطر گردشگران برای اسکان و تفریح آنها می‌شود.

نوروزاده همچنین تلطیف احساساتی که فضای سبز، خصوصاً پارک و بوستان در اذهان مردم ایجاد می‌کنند را در تأثیر مستقیم بر تعامل روحی روانی، راحتی اعصاب و قطع روزمرگی یادآور شد و افزود: تمامی این آثار به شدت در کیفیت زندگی مردم که از اجزای مهم توسعه نشاط و پویایی اجتماعی است، نقش ارزشمندی دارد.

وی در ادامه از اتمام عملیات اجرایی فاز دوم طرح بوستان کوثر بافق و و بهره‌برداری از آن در دهه مبارک فجر خبر داد و تصریح کرد: عملیات اجرای ساخت این بوستان شامل مسیر پیاده روی، دوچرخه سواری، تکمیل فضای سبز و زمین‌های بازی‌های ساحلی، زمین اسکیت، پیاده‌رو سازی پشت ورزشگاه و حاشیه مربوطه، ساخت پارکینگ، تأمین روشنایی و ساخت آلاچیق و فضای نشیمن است که هزینه تکمیل مرحله دوم بوستان یاد شده معادل ۱۴ میلیارد ریال است.

وی با بیان اهمیت ایجاد پارک و فضای سبز به دلیل زیباسازی و منظر شهری، بیان کرد: ایجاد فضاهای سبز و پارک‌های محله‌ای شهری بر سلامت روان شهروندان تأثیر دارد و منجر به تلطیف روحیات و آرامش روحی مردم می‌شود.

شهردار بافق با اشاره به شروع ساخت سه بوستان جدید در محلات مختلف همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ابراز امیدواری کرد که این بوستان‌ها بتواند نقش خود را در خدمتگذاری به مردم ایفا کند.

نوروزاده نزدیک شدن به فصل بهار را زمینه‌ی افزایش استفاده از فضاهای سبز و پارک‌ها در شهر و لزوم مهیا شدن این قبیل فضاها عنوان و در پایان تاکید کرد: البته توجه به مقوله نگهداری فضای سبز و بوستان‌ها، اهمیت و مشارکت شهروندان در حفظ این گونه فضاها را می‌طلبد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۶۹۲۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم

ایسنا/لرستان عضو پارک علم و فناوری لرستان از کشف رویشگاه طبیعی سماق در روستای گل زرد بروجرد خبر داد.

علی‌حسین بیرانوند در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: برای اولین بار رویشگاه طبیعی گیاه دارویی سماق به مساحت حدود ۱ هکتار از اراضی دره بارمالیه روستای گل زرد کشف شد که سال‌ها بدون حمایت انسان‌های منطقه با شرایط سخت محیطی مقاومت کرده تا امروز بیانگر مستعد بودن اراضی دیم این سرزمین جهت کشت این محصول درآمدزا را به ما نشان دهد.  

وی خاطرنشان کرد: راه نجات اقتصاد کشاورزی کشور بهره بردن از دانش کشت محصولات متناسب و همگام با طبیعت، تلفیق دانش بومی با دانش فنی و ایجاد رویکرد جدیدی از تولید است که در هیچ دانشگاهی تدریس نشده و بایستی در دانشگاه طبیعت، چشمان بصیرت به رموز و اسرار سرزمین منطقه پی ببرد تا توان و پتانسیل منطقه شناسایی شود.

عضو پارک علم و فناوری لرستان اضافه کرد: نام انگلیسی آن Rhus Coriaria . L از خانواده Anacardiaceae – پسته بومی خاورمیانه است.

بیرانوند ادامه داد: گیاه سماق درختچه‌ای است کوهستانی که میوه‌های خوشه‌ای دارد، رنگ میوه آن قرمز و قهوه‌ای و طعم آن گس است و پس از رسیدن ترش می‌شود.

وی بیان کرد: این گیاه به‌صورت درختچه یا درخت‌های کوچک و به ارتفاع ۳-۵ متر بوده که ساقه یا تنه متعدد، دارای شاخه‌های فراوان و منشعب به رنگ سبز متمایل به سفید است.

 عضو پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: برگ سماق به شکل شانه‌ای بوده و از ۵-۷ جفت برگچه پوشیده از کرک و بدون دمبرگچه، بیضی با دندانه‌های نامنظم در حاشیه است.  

بیرانوند تصریح کرد: روی برگ سبز مات و زیر برگ روشنتر است و در پائیز برگ‌ها سرخ و یا حنایی می‌شود.

وی اظهار کرد: این محصول در ایران در نقاط استپی سلسله کوه‌های البرز و زاگرس در آذربایجان و خراسان و فارس و دامنه‌های جنوبی رشته کوه‌های البرز، در دره‌های کرج و هراز، بین هزار تا هزار و ۷۰۰ متر، در ارتفاعات شیراز تا ۲۳ هزار متر ارتفاع از سطح دریا و در جنگل‌های ارسباران در ارتفاعات بین ۶۵۰ تا هزار و ۹۰۰ متر از سطح دریا دیده می‌شود. ولی در بروجرد تا ارتفاع ۱۸۰۰متر درخت سماق مشاهده شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت
  • سگ گردانی در بوستان‌های کرج ممنوع شود
  • نگاهی به طبیعت پارک ملی ساریگل از لنز دوربین شهروند خبرنگار
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • ببینید | تصاویری از ایجاد دریاچه‌ای از زباله در اطراف تهران؛ بی‌توجهی مسئولان به وعده‌ خود!
  • خودنمایی آبشار فصلی در دل طبیعت روستای جنگل علی بهاباد + فیلم
  • ‌ساخت زورخانه بزرگ مرکزی شیراز
  • آغاز ساخت بوستان دادا و کاکا در بندرعباس
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • تلفیق هنرنمایی طبیعت با فناوری نوین، نجات کشاورزی کم بازده دیم