Web Analytics Made Easy - Statcounter

نگین تاجی گفت: اعتقاد ما بر این است که باید تیمی با رویکرد نیروهای بومی بازی کن بومی و مربی های بومی خریداری کنیم مزیتی که تیم شهرداری دارد این است باعث می شود که شهر را بیشتر معرفی کنیم واینکه ما جوانانی در این شهر داریم که فوتبالیست خوبی هستند اما به دلیل اینکه این امکانات را نداریم به شهرهای همجوار می روند وباعث می شود استعدادشان را در شهر خودشان نمایش ندهند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از صبح زاگرس، برنامه شناسنامه 100 مستندی تلوزیونی اینترنتی بوده که در این برنامه سعی شده با نگاهی متفاوت و دعوت ازسیاسیون، نخبگان سیاسی و کارشناسان از گروه های مختلف اصلاح طلب، اصولگرا و حتی دیگر گرایشات فکری و جناحی پیرامون 100سال تاریخ استان کهگیویه بویراحمد و اشاره به مسائل مهم منطقه ای، سیاسی، تاریخی، فرهنگی و حتی اجتماعی تبادل نظر صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این برنامه که در قسمت های مختلف در حال تهیه و نگارش بوده  که توانسته فضای سیاسی استان و حتی نخبگان رابه چالش بکشد و حتی  ذائقه مخاطبان را در بسیاری از موضوعات مهم و مبهم را به خود جلب کند.

این برنامه در پنجمین قسمت خود، میزبان فرشاد نگین تاجی عضو فعلی شورای شهر یاسوج، از جوانان اصلاح طلب بویراحمد شهرستان بویراحمد بوده که در این مصاحبه نظرات وی در سه اصل مهم این برنامه که برگرفته از سیر تاریخی 100ساله استان کهگیلویه وبویراحمد، مسائل فرهنگی-اجتماعی و مسائل سیاسی است پرداخته شده است.

 

شناسنامه 100-گاهی  می بینیم که فردی از شهرداری مطالبه ای دارد و شهرداری توان پرداخت این مطالبه را ندارد و به جای  آن زمین به این فرد واگذار می کند در حالی که  ارزش این زمین دو سال دیگر خیلی بیشتر از مطالبه فرد مورد نظر است، چرا باید اینگونه باشد؟

در بحث مطالبات  که بیرون از شهرداری دارند شهرداری باید بر حسب اسنادی که آن شخص دارد پرداخت کند با توجه به اینکه شهرداری  از نظر مباحث نقدینگی درآمد پایین دارد گاهی می بینیم که حساب های شهرداری از سوی قضات بسته می شود.

شهرداری در برخی از جاها به افرادی که مطالبه دارند به جای نقدینگی  زمین داد و زمین به این افراد واگذار می کند که خودم به شخصه مخالف این موضوع هستم زمین جزء اموال شهرداری و مردم است به ویژه اگر زمین در جایی باشد که به مردم خدمات ارائه می دهد مانند پارک که این یک اشکال است.

در حال حاضر در شهرداری یاسوج همچین اتفاقی افتاده و می افتد و تا جایی که در توان ما باشد مخالفت خواهیم کرد البه همیشه این مطالبات  و جواب دادن مطالبات با زمین در شورای شهر مطرح می شود و من به شخصه رایی که می دهم مخالف است.

 

 

چون که این اموال باید برای نسل های آینده و توسعه شهر یاسوج  بماند  اگر زمین ها را بفروشیم دیگر بعدها چیزی نداریم که به توسعه شهری  کمک کنیم متاسفانه این موضوع یک اشکال است و در شهر یاسوج وجود دارد البته نه تنها در شهر یاسوج بلکه در خیلی از شهرهای کشور وجود دارد.

زمینی که بابت مطالبات  واگذار می شود طبق نظر کارشناس رسمی دادگستری است و قیمت می گذارند و بعد زمین را به شخص مطالبه گر می دهند این غلط است چون منابعی که از طریق  این زمین می شود به عنوان یک درآمد پایدار استفاده کند به فرد دیگری بدهد این یک اشکال است و هر جا توانستم یک رای دارم و مخالفت خواهم کرد.

شناسنامه 100-مدتی بود که بحث واگذاری پارک جنگلی یاسوج مطرح شد برخی ها مخالف و برخی ها موافق این موضوع هستند نظر شما چیست؟

واگذاری پارک جنگلی یاسوج مربوط به شورای شهر نبود مربوط به منابع طبیعی استان  بود منابع  طبیعی آن را به شهرداری یاسوج واگذار کرده که شهرداری یاسوج در این مکان فضای سبز ایجاد کند.

شرکت نفت در این میان اعلام آمادگی کرد که قریب به 400 میلیارد تومان در این مکان سرمایه گذاری می کنیم و با توجه به این که این به نوعی به عنوان یک سرمایه گذار به ویژه سرمایه گذاری که پشتش نفت است قطعا می تواند در جهت توسعه شهر یاسوج کمک کند یعنی عملا نقدینگی  و فضا  وارد شهر خواهیم کرد و به توسعه شهری کمک می شود مغازه داران ما بیشتر می فروشند، مصالح ساختمانی ما بیشتر می فروشد و ... هر جایی پروژه ای به شکل گسترده کار شود به رونق آن شهر کمک می کند.

با توجه به اینکه این مکان در تملک شهرداری یاسوج بود صحبت هایی شد و در شورا  رای آورد و قرار بر این شد پارک جنگلی را  به شرکت نفت بدهیم اما مشروط به یک سری موارد که فضاهایی باز و نیمه باز، شهربازی، رستوران، کافی شاپ، فضاهایی که به عموم مردم خدمات می دهند باشد اما سرمایه گذارش شرکت نفت باشد و مردم بتوانند از آن  استفاده کنند.

یعنی یک بخشی دارد که مربوط به خودش و کارکنان خودش است اما در اطراف آن  باید مکان هایی باشد که مردم بتوانند از آن  استفاده کنند ما پارک جنگلی یاسوج را مشروط واگذار کردیم این موضوع به صراحت در مصوبه شورای شهر بیان شده و اگر غیر از این باشد  تخلف صورت گرفته است قرار شد نوع سرمایه گذاری شرکت نفت بر اساس همین مصوبه  شورای شهر باشد.

شناسنامه 100-گاهی شاهد تغییر کاربری برخی از زمین های در شهر و اطراف شهر هستیم به عنوان مثال ساخت و ساز در زمینی که برای ایجاد فضای سبز در نظر گرفته شده بود؛ ایا این تغییر کابری ها قانونی است؟

این تغییر کاربری ها گاهی اصولی و گاهی غیر اصولی انجام می شود روند اصولی این  است که وقتی قرار است که  یک لکه شهری به عنوان لکه فضای سبز تعریف شود، زمانی این تغییر کاربری می تواند علمی  و قانونی باشد که مشاور  از طریق کمیسون ماده 5 حکم بر تغییر کاربری گرفته باشد آن موقع می توانند ساخت و ساز انجام دهند.

اگر غیر از این باشد باید از طریق کمیسیون ماده 100 رای به تخریب دهند، این روال قانونی کار است اما در سطح شهر یاسوج از گذشته تاکنون مواردی  بوده مانند چشمه نباتی و آبشار که فضاهای  سبز را بدون اینکه روند علمی خودش را طی کند ساخت و ساز کرده اند اکنون ما بالغ بر 300 تا 400 حکم در کمیسیون ماده 100 داریم که قلع و قم بنا قطعی شده و قطعا باید اقدام شود.

شناسنامه 100-آبشار یاسوج را مطرح کردید که ما شاهد هستیم آبشار در حال از دست دادن شکل طبیعی خودش است و به کافه باغ و رستوران تبدیل شده است چرا آبشار یاسوج دچار این مشکلات شده است؟

آبشار یاسوج مانند سایر فضاهای  بکر که در یاسوج وجود دارد آیتم هایی دارد که در حوزه گردشگری نقش آفرینی می کند اکنون اگر وارد آبشار یاسوچ شوید چند ایراد کلی از حیث سیما و منظر  می بینیم.

در ادوار گذشته باید طرح جامع مشخص می شد و بر اساس آن  الگوهایی که در طرح بوده نوع ساخت و  الگوی ساخت داشته باشند متراژ، زیربنا  و سطح  تراکم همه اینها در آن طرح مشخص شده است و باید بر اساس آن  کار می شد، آبشار یاسوج فاقد طرح بوده است.

 از طرف دیگر سوء مدیریت هایی در ادوار مختلف وجود داشته است و در حوزه مدیریت شهری مالک ها انجا ساخت و ساز کردند برخی از آنها رای کمیسیون ماده 100 دارد یعنی رای تخریب دارند که متاسفانه به علت نفوذ افراد خاص و به علت اعمال نفوذ مدیریت های مختلف هنوز حکمشان مانده است.

به عنوان نماینده مردم و عضو شورای شهر این را از شهردار می خواهم که قطعا اقدام صورت بگیرد چرا که بحث گشایش معبر وجود دارد به نوعی این گشایش معبر اگر انجام نشود بعد ها دچار مشکل خواهیم شد مشکلاتی به وضوح در آبشار یاسوج وجود دارد.

شناسنامه 100-شما در جلسه ای احیای تیم فوتبال شهرداری یاسوج را مطرح کردید آیا این کار شدنی است؟ در حالی که طبق دستورالعمل وزارت کشور هزینه کردن شهرداری ها برای تیمداری ممنوع اعلام شده است؟

قائدتا شهرداری یاسوج مانند سال های گذشته هر ساله یک دفترچه عوارض و یک دفترچه بودجه هم   دارد که هر ساله باید در صحن شورا بیان شود به صراحت مسائل فرهنگی و فعالیت های فرهنگی ورزشی با بودجه و ردیف خاص مشخص شده است.

این بودجه توسط شورا مصوب می شود در فرمانداری و در کمیته تطبیق تایید  می شود به عنوان یک سند نگهداری می شود که اگر قرار است شهرداری هزینه ای کند در حوزه های شهرسازی ، معماری، خدمات و پسماند همه اینها در چارچوب این ردیف ها و شاخص ها باشد.

تیم فوتبال نیز مانند سایر رشته های ورزشی شکل می گیرد و از این ردیف استفاده می کند زمانی که ما این را مصوب کردیم بر اساس یک سری کار کارشناسی بوده است و به پیوست نامه ای که تیم فوتبال شهرداری یاسوج را احیا کردیم و هزینه کرد نیز به پیوست ارسال شد در سال اول همراه با خرید تیم فوتبال 2 میلیارد و 750 میلیون تومان مصوب کردیم که هزینه تیم شهرداری یاسوج در طول یک سال است واگر قرار باشد خارج از این میزان هزینه شود تخلف است.

در فرمانداری و کمیسیون تطبیق تایید و اکنون به عنوان یک قانون است که باید شهرداری آن را اجرا کند اگر اجرا نشد شورا فقط می تواند مطالبه گر و ناظر باشد قطعا فقط برای دلخوشی جوانان نیست و من به عنوان شورا قول دادم که در رشته های ورزشی تلاش کنم و تیم فوتبال را احیا کنم.

افرادی نیز هستند که هزینه بر بودن تیم فوتبال را  بهانه می کنند هزینه هر حوزه ای طبق ردیف مشخص است در ردیف خاص این موضوع مصوب شده است شهردار نیز باید بر اساس همان ردیف هزینه کند اکنون در مرحله اجرا است و قرار است شهرداری اجرا کند.

 

اینکه طبق مصوبه وزارت کشور گفته شده که شهرداری ها نمی توانند تیم داری حرفه ای کنند این موضوع کاملا درست است و نامه ای که از  طرف فدارسیون گرفتیم اعلام کردیم که تیم های حرفه ای کدام است به  صراحت اعلام شده که تیم های دسته یک، دسته دو و زیرگروه این ها تیم های آماتور هستند و حرفه ای نیستند و فقط  در لیگ برتر تیم حرفه ای است ما  نیز که نمی خواهیم در لیگ برتر تیمداری کنیم در همان ردیف  2 میلیارد و 750 میلیون تومانی که گذاشتیم 700 میلیون تومان با هماهنگی اقای تاج برای خرید تیم فوتبال  گذاشتیم که مبلغ خرید تیم فوتبال در دسته یک و دو این است ما به سمت لیگ برتر نرفتیم و در چارچوب قانون می رفتیم اگر این موارد نبود کمیته تطبیق آن را تصویب نمی کرد.

اعتقاد ما بر این است که باید تیمی با رویکرد نیروهای بومی، بازیکن بومی و مربی های بومی خریداری  کنیم، مزیتی که تیم شهرداری دارد  این است که بخشی از فعالیت های ما مسائل فرهنگی نیز هست باعث می شود که شهر  را بیشتر معرفی کنیم واینکه ما جوانانی در این شهر داریم که  فوتبالیست خوبی هستند اما به دلیل اینکه این امکانات را نداریم به شهرهای همجوار می روند وباعث می شود استعدادشان را در شهر خودشان نمایش ندهند

این قول را دادم این مصوبه شورا است مصوب کردیم و اکنون شهردار باید اجرایی کند.

یکی از اشکالاتی که در مسائل فرهنگی  وجود داشت این بود که ما فقط یک واحد فرهنگی داشتیم که به مدیر فرهنگی و  به معاونت فرهنگی تبدیل کردیم و به دنبال مجوز از وزارت هستیم که ما سازمان فرهنگی هنری شهرداری را احیا کنیم و این نیز در مرحله آخر است که احیا می شود.

شناسنامه 100- در بخش آخر کلماتی را می گوییم اولین  چیزی که به ذهنتان می رسد را اعلام کنید

شهر یاسوج-توسعه نیافته

شورای دور پنجم- شورایی ناکارآمد

آبشار یاسوج-اقلیم یاسوج

محمد علی جاوید-هر جا هست موفق باشد

محمد  بهرامی-آرزوی تندرستی و پیروزی

غلامرضا تاجگردون-پول

ستار هدایت خواه-ایدئولوژی

غلام محمد زارعی-تلاش

عدل هاشمی پور-زیاد نمی شناسمشون

گجستان-بخشی از هویت تاریخ بویراحمد

آیت الله ملک حسینی-مفاخر بویراحمد و کشور

انتخابات اسفند ماه مجلس-پدیده ای پیچیده

شناسنامه 100-کاری مبهم و تاثیرگذار

فرشاد نگین تاجی- خدمتگذار مردم در هر جا

 

شناسنامه 100- صحبت پایانی؟

از همه شما تشکر می کنم کار بسیار خوب، مبهم و تاثیرگذار است  توصیه می کنم وقتی قرار است مردم در یک جا حق انتخاب داشته باشند سعی کنند از این حق نهایت استفاده را کنند به ویژه در شکل گیری شورای شهر و انتخاب اعضای شورای شهر  در آینده که ما  نخواهیم بود  و ایندگان سعی کنند افرادی را انتخاب کنند که تاثیرگذار باشد دیدگاه ها  کلی نگری باشد از دیدگاه های طایفه ای  و سیاسی خودداری کنند.

شهر و استان ما به دیدگاه طایفه ای نیاز ندارد نیاز ما دیدگاه کلان است، بزرگ فکر کنیم مادامی که ما بزرگ فکر می کنیم بزرگ می شویم سعی کنیم نیروهای شاخص مان را حمایت کنیم، نیروها را به سمت بالا ببریم به جای اینکه پایین بکشیم، بزرگترین خدمت و پیشرفت این است که به فکر پیشرفت دوستان خوب باشیم نه اینکه به فکر شکست این دوستان باشیم.

یک پیغام دارم آن هم این است که  هر رفتنی رسیدن نیست اما برای رسیدن باید رفت.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است

ایسنا/هرمزگان امام جمعه اهل سنت بستک با اشاره به ساماندهی مدارس دینی اهل سنت گفت: مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده که قابل تقدیر است.

سید سلمان حسینی با ذکر این نکته که ۶ مدرسه دینی منتخب در استان داریم که هماهنگی خوبی با نظام عالی آموزشی دارند، تاکید کرد: استان هرمزگان اولین استانی است که ۳۳ مدرک ضابطه‌مند و رسمی را صادر کرده است.

وی تصریح کرد: در استان هرمزگان بیش از ۴۰۰ امام جمعه اهل سنت حضور دارند که تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌اند تا تغییرات مثبتی شکل گیرد.

سید سلیمان حسینی امام جمعه اهل سنت بستک که امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع حجت‌الاسلام باوقار و معارفه حجت‌الاسلام باصره مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در سالن جلسات حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: حاج آقا باوقار از سال ۹۸ در جایگاه مدیریت مرکز اسلامی استان هرمزگان قرار گرفتند و برای پیش‌برد برنامه‌ها به نفع جامعه بسیار تلاش کردند و اقداماتی ماندگار در حوزه اهل سنت انجام شد.

وی، با اشاره به همکاری علمای اهل سنت برای برگزاری برنامه‌های مختلف، خاطرنشان کرد: با توزیع منابع در مرکز اسلامی شاهد رضایتمندی و عدالت هستیم و تمام تلاش خود را برای توسعه استان هرمزگان به کار گرفته‌ایم.

به گزارش ایسنا؛ حجت‌الاسلام باوقار بیش از سه سال به عنوان مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در گذشته با عنوان دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت هرمزگان شناخته می‌شد، فعالیت می‌کرد.

حدود ۴۰ درصد از استان هرمزگان را جامعه اهل سنت تشکیل می‌دهد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خسارت ۳.۲ میلیاردی سیل اخیر به تأسیسات پارک ملی هفتادقله
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • تجربه خاطراتی از ماجراجویی و لحظاتی شاد در دل طبیعت
  • کمک داور ویدیویی مانع از کامل شدن بازگشت چلسی در ویلا پارک
  • پارک های جنگلی، اکوسیستمی ارزشمند اما بحرانی
  • مدارس دینی بدون مجوز اهل سنت از ۳۳ به ۵ رسیده است
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • پاکسازی پارک جنگلی النگدره و ناهار خوران گرگان به همت طبیعت دوستان