Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@08:11:25 GMT

طرح جامع آبشار یاسوج به کجا رسید

تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۴۴۹۲۳

طرح جامع آبشار یاسوج به کجا رسید

آبشار یاسوج یکی از شاخص‌ترین مناطق گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد است؛ جاذبه‌ای که مدت‌هاست از اجرای طرح جامع آن می‌گذرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح زاگرس آبشار یاسوج یکی از بکرترین مناطق گردشگری پایتخت طبیعت ایران یعنی شهر یاسوج است.

این پارک طبیعی با دارا بودن آبشار، و رود جاری، درختان چنار، طراوت و سرسبزی را به زیبایی های به آبشار هدیع داده و  چشم هر گردشگری و مسافری را به خود جلب می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در چند سال گذشته در اثر ساخت و سازها خصوصا کافه باغ ها، کاربری های طبیعی آن تغییر پیدا کرده است و همین موضوع زیبایی، منظر و همچنین بکر بودن آن را با چالش مواجه کرده است.

هرچند ساخت و ساز و توسعه امکانات یکی از ضرورت های مهم برای جذب گردشگر و توریست است، اما تا زمانی که ساخت و سازها متناسب با اصول فنی، ساخت بر اساس کاربری های طبیعی و همچنین تخریب طبیعت باشد، بر اینگونه ساخت و سازها ایراداتی وارد است.

در چند سال گذشته برخی ساخت و سازها توسط اشخاص حقیقی در این پارک طبیعی، هرچند منبع درآمدی برای آنها محسوب می شود اما در خصوص رعایت استانداردها و احیانا تخریب طبیعت و قطع درختان محیط طبیعی آبشار با با مشکل مواجه کرده است.

به منظور ساماندهی ساخت و سازها، توجه به ظرفیت های گردشگری، و همچنین توسعه امکانات و زیرساخت ها، موضوع طرح جامع گردشگری توسط شهرداری یاسوج مطرح شد.

در همین رابطه شهردار یاسوج سال گذشته در خصوص طرح جامع گردشگری گفت: برای اعمال یک طرح گردشگری مناسب و با معیارهای ملی و منطقه ای شهرداری یاسوج با 10 شرکت مهندسی مشاور توانمند وارد مذاکره شدیم، پس از مذاکره با شرکت های مذکور، 3 مشاور برای ادامه کار انتخاب شدند.

مقدم با بیان اینکه مقدمه طراحی برای چنین کاری، آمادسازی نقشه های توپوگرافی است تا در خصوص عوارض طبیعی و مصنوعی که در محل وجود دارد و همچنین شیب محدوده این پارک پیش بینی های لازم صورت گیرد، گفت: جهت تسریع در انجام کار و همچنین کاهش هزینه ها و با توجه به اینکه شناخت کامل نیروهای شهرداری به منطقه، تهیه نقشه های توپوگرافی توسط واحد نقشه برداری شهرداری در تابستان آغاز شد.

شهردار یاسوج با اشاره به تعدد عارضه های طبیعی و مصنوعی در پارک آبشار، گفت: بخاطر وجود عوارض طبیعی و مصنوعی در پارک آبشار لازم بود تا کار تهیه نقشه های توپوگرافی با دقت و حساسیت بالایی انجام گیرد تا در روند طراحی خللی ایجاد نکند و هم اکنون نقشه های توپوگرافی در مراحل پایانی قرار دارد (ادامه خبر را اینجا بخوانید)

گفتنی است پیگیری های مجدد از طریق تماس با شهردار یاسوج به منظور آخرین وضعیت طرح جامع آبشار یاسوج به دلیل عدم پاسخگویی بی نتیجه ماند، اما با توجه به اینکه شرایط کرونا سبب ایجاد محدودیت ها  و حضور در مناطق تفریحی و گردشگری شده است بهترین فرصت و زمان برای پیگیری، تهیه و روند اجرای طرح جامع گردشگری در  آبشار یاسوج است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: نقشه های توپوگرافی ساخت و سازها آبشار یاسوج طرح جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۴۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت عمده «سقط جنین» چیست؟

 به گزارش تابناک، دکتر انسیه خزعلی در همایش هم اندیشی و راهبردی مدیران بنیاد بین المللی خیریه آبشار عاطفه ها که در مشهد مقدس برگزار شد بیان کرد: امیدواریم بنیاد آبشار عاطفه‌ها در سال جدید بر دو مطلب بیش از امور دیگر متمرکز شود، اول با اشاره به شعار مقام معظم رهبری مبنی بر مشارکت در جهش تولید فراهم کردن شرایط اشتغال برای همه کسانی که در شرایط نامساعد قرار دارند و به طور خاص برای بانوان سرپرست خانوار لازم است و این امر ضمن کمک به تولید موجب زندگی عزتمندانه این بانوان خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده؛ وی ادامه داد: مسئله دوم با توجه به چالش بزرگ جمعیتی تمرکز بر حمایت از خانواده‌ها در جنبه‌های اقتصادی و فرهنگی برای پیشگیری از سقط جنین است، آنچه پژوهش‌ها نشان می‌دهد علت عمده سقط جنین مسائل فرهنگی و بخشی از آن هم اقتصادیست که آبشار عاطفه‌ها می‌تواند با پشتیبانی از گروه‌های حامی جنین این امر را حمایت کند.

دیگر خبرها

  • آبشار زیبای تخت‌چو در استان لرستان
  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ۳۰۰۰خوابگاه متاهلی در کشور در حال ساخت است
  • ارائه طرح جنگلداری چندمنظوره توسط محقق ایرانی
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری